Heeft u een vraag?

Contact

Boekhouder met een persoonlijke aanpak
Wij werken mee aan uw succes

Om succesvol te zijn als ondernemer, is het van fundamenteel belang om de juiste fiscale en boekhoudkundige ondersteuning te hebben. Een goede vertrouwensrelatie met uw boekhouder is hierbij essentieel voor de verdere uitbouw van uw business. Hazena, boekhouder in Antwerpen, is uw vertrouwenspersoon voor fiscaal advies op maat van uw zaak.

Wie zijn we

Hazena is een dynamisch boekhoudkantoor geleid door een team van een competente accountant en een administratieve medewerker. Naast onze diepgaande kennis van accountancy en fiscaliteit vormt onze efficiënte aanpak en een vereenvoudiging van uw boekhouding door middel van automatisering onze grootste troef. Verder zijn we bijzonder goed op de hoogte van de actualiteit inzake het snel veranderende fiscaal landschap. Hazena is een moderne accountant die hieraan beantwoordt met gepast advies en aanwijzingen.

Klantgerichte visie

Het starten van een eigen onderneming kan vaak ingewikkeld zijn op boekhoudkundig vlak. Met accountant Hazena staat u er immers niet alleen voor! Samen met u zorgen we voor een succesvolle start van uw zaak.

Deze klantgerichte visie uit zich ook naar bedrijven en KMO’s die ondertussen al een vaste marktpositie verworven hebben. Hoe kan uw boekhouding efficiënter gemaakt worden? Wat zijn de financiële en fiscale noden van uw bedrijf? Met een doelgerichte en persoonlijke aanpak speelt Hazena proactief in op uw verwachtingen. Wij komen tot bij u om samen uw boekhouding en financiële planning te bespreken. Deze manier van werken staat garant voor een optimale adviesverlening met een geslaagde onderneming tot gevolg. Interesse of advies? Contacteer ons vandaag nog voor uw eerste gratis afspraak.

Hazena

VIIde Olympiadelaan 22-24
2020 - Antwerpen


Tel.: 03 500 73 01 03 500 73 01

BTW BE 0671.842.883

Waarom kiezen voor Hazena?

  • Persoonlijke begeleiding 
  • Voor vennootschappen en particulieren
  • Automatisering is onze troef
  • Eerste afspraak gratis