VIIde Olympiadelaan 22-24 - 2020 Antwerpen
[email protected]

Bel op:
03 237 62 65

Onze diensten
BOEKHOUDKANTOOR
BOEKHOUDKANTOOR

Hazena is een dynamisch boekhoudkantoor geleid door een team van een competente accountant en een administratieve medewerker. Naast onze diepgaande kennis van accountancy en fiscaliteit, zijn onze grootste troeven ongetwijfeld onze efficiënte aanpak en een vereenvoudiging van uw boekhouding door middel van automatisering.

Lees meer
FISCAAL ADVIES
FISCAAL ADVIES

Om succesvol te zijn als ondernemer, is het van fundamenteel belang om de juiste fiscale en boekhoudkundige ondersteuning te hebben. Een goede vertrouwensrelatie met uw boekhouder is hierbij essentieel voor de verdere uitbouw van uw business. Hazena, boekhouder in Antwerpen, is uw vertrouwenspersoon voor fiscaal advies op maat van uw zaak.

Lees meer

Uw accountant in Antwerpen

Heeft u een éénmanszaak of een vennootschap? Bent u van plan te starten als zelfstandige? Geef dan een deel van uw werk uit handen en doe beroep op de expertise van Hazena om uw financiën te beheren. Wij zijn een all-round boekhoudkantoor dat een volledige administratieve dienstverlening aanbiedt als het gaat over de boekhouding van uw bedrijf. Met ons advies op maat van uw onderneming en de doorlopende fiscale begeleiding van uw dossiers, staan we tijdens het boekjaar steeds te uwer beschikking om bij te sturen indien nodig. 

Bij accountant Hazena kunt u terecht voor tal van boekhoudkundige diensten:

 • Accountancy
 • Fiscaliteit
 • Personenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • BTW
 • Advies op maat
 • … 

Daarnaast zijn we bij Hazena gespecialiseerd in sociaal recht, fiscaal recht en vennootschapsrecht. Met onze passie voor boekhouden en een scherpzinnige blik staan wij steeds voor u klaar.

KIES DE EENVOUDIGE WEG!

CONTACTEER ONS VOOR ADVIES OP MAAT 

NEEM VANDAAG CONTACT OP

Een dynamisch boekhoudkantoor geleid door een team van een competente accountant en een administratieve medewerker

 • Proactieve aanpak

  Als deskundige in accountancy hanteren wij een efficiënte en proactieve aanpak. Wij gaan er prat op transparant te communiceren met onze klanten en bespreken dan ook zorgvuldig uw boekhoudkundige noden en verwachtingen. Klanttevredenheid en professionaliteit zijn twee pijlers die we bij Hazena steeds in het achterhoofd houden om een optimale samenwerking te kunnen bewerkstelligen. Met andere woorden: met uw boekhouding in handen van onze specialisten, kunt u hoe dan ook op beide oren slapen!

 • Efficiënt en doeltreffend

  Wilt u minder tijd spenderen aan uw boekhouding zodat u kunt focussen op uw hoofdactiviteiten? Wilt u uw boekhouding graag efficiënter (laten) beheren? Hazena biedt u technische en professionele ondersteuning volledig op maat van uw bedrijf. Voor meer informatie kunt u ons steeds telefonisch of via mail contacteren. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!