Heeft u een vraag?

Contact

Fiscaal advies op maat
Uw business is de onze

Wou u altijd al een eigen onderneming? Gaat u binnenkort een zaak overnemen? Of bent u benieuwd hoe u uw boekhouding kunt optimaliseren? Boekhoudkantoor Hazena staat u bij met fiscaal advies in regio Antwerpen.

Wegwijs voor starters

Gaat u binnenkort starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Vraagt u zich af hoe eraan te beginnen of kunt u wel enige wegwijs gebruiken? Hazena biedt u een volledige startersbegeleiding van A tot Z. Dit gaat van adviesverlening inzake de rechtsvorm van uw onderneming, registratie bij de kruispuntbank en het activeren van uw BTW-nummer tot het aansluiten bij een verzekeringsfonds en professioneel advies op maat van uw onderneming. Ook na de opstart van uw zaak kunt u blijven een beroep doen op onze expertise voor onder andere uw BTW-aangifte en personenbelasting.

Fiscale ondersteuning voor KMO’s

Ook voor grotere ondernemingen levert Hazena een onberispelijke service. Met een huidige wetgeving die zo complex is, vormt een goede boekhoudkundige ondersteuning een noodzaak voor uw onderneming. Uw zaak uitbreiden of investeringsplannen? Samen met u werken we een financieel plan uit met bijhorende juridische ondersteuning. Daarnaast reiken we u een professionele service voor uw jaarrekening en vennootschapsbelasting.

Advies en tweede opinie

Praktisch advies of een tweede opinie? Maak gerust een afspraak voor uw fiscaal advies op maat. De eerste afspraak is bovendien helemaal gratis. Vanaf de tweede afspraak werken wij met een forfaitair ereloon of uurtarief.

Hazena

VIIde Olympiadelaan 22-24
2020 - Antwerpen


Tel.: 03 500 73 01 03 500 73 01

BTW BE 0671.842.883

Waarom kiezen voor Hazena?

  • Persoonlijke begeleiding 
  • Voor vennootschappen en particulieren
  • Automatisering is onze troef
  • Eerste afspraak gratis