VIIde Olympiadelaan 22-24 - 2020 Antwerpen
[email protected]

Bel op:
03 237 62 65

Boekhoudkantoor 

Wie zijn we

Hazena is een dynamisch boekhoudkantoor geleid door een team van een competente accountant en een administratieve medewerker. Naast onze diepgaande kennis van accountancy en fiscaliteit, zijn onze grootste troeven ongetwijfeld onze efficiënte aanpak en een vereenvoudiging van uw boekhouding door middel van automatisering. Verder zijn we als moderne accountant op de hoogte van de actualiteit wat betreft het snel veranderende fiscaal landschap, wat betekent dat we hier snel op inspelen en klaarstaan met gepast advies en de nodige aanwijzingen. 

Het starten van een eigen onderneming heeft heel wat voeten in de aarde. Ook op boekhoudkundig vlak kan het ingewikkeld zijn om te weten welke stappen precies ondernomen moeten worden om fiscaal goed van start te kunnen gaan. Met Hazena aan uw zijde staat u er echter niet alleen voor. Wij begeleiden u bij het oprichten van uw business van A tot Z en staan mee garant voor een succesvolle start van uw project! 

Uw succes, onze prioriteit

Voor oplossingen op maat en een kwalitatieve service, kunt u dus bij Hazena terecht. Het is namelijk van fundamenteel belang om de juiste fiscale en boekhoudkundige ondersteuning te hebben wilt u succesvol zijn als ondernemer. U zult merken dat de uitbouw van uw business eens zo vlot verloopt als u kunt genieten van een goede vertrouwensrelatie met uw boekhouder. 

Niet alleen staan we u graag bij met fiscaal advies, ook staan we bij fiscale controles steeds aan uw zijde. Onze experts verzorgen uw periodieke BTW-aangifte en BTW-listing en zorgen ervoor dat uw rapportering aan de overheid elektronisch gebeurt conform de huidige wetgeving. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de aangifte van uw  personen- en vennootschapsbelasting; onze medewerkers buigen zich immers met de grootste nauwkeurigheid over uw cijfers!

Klantgerichte visie

Dankzij onze doorgedreven klantgerichte visie weten we ons te onderscheiden van andere accountants. Hoe kan uw boekhouding efficiënter gemaakt worden? Wat zijn de financiële en fiscale noden van uw bedrijf? Heeft u professionele bijstand nodig omdat de overheid bijkomende inlichtingen wenst? Wat uw behoeften ook zijn als particulier of als bedrijf: bij Hazena spelen we proactief in op uw verwachtingen met een geslaagde, succesvolle onderneming als gevolg. 

Heeft u interesse in onze diensten? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij komen met plezier tot bij u om samen uw boekhouding en financiële planning te bespreken. Contacteer ons gerust voor meer informatie of maak meteen een afspraak. 

Extra voordeel

Twijfelt u toch nog of u beroep wilt doen op een accountant voor het beheren van uw financiën? Laat het feit dat er verschillende voordelen verbonden zijn aan het inschakelen van een professionele boekhouder dan zorgen voor dat laatste duwtje in de rug. Behalve tijdwinst geniet u namelijk van extra voordelen zoals het bewijzen van werkelijke beroepskosten in plaats van forfaitaire beroepskosten. Verder werken we met een handig digitaal portaal zodat uw documenten moeiteloos digitaal aangeleverd worden. 

Hazena uit Antwerpen is met andere woorden uw ideale partner voor fiscale ondersteuning op maat van uw zaak. Wilt u meer te weten komen over ons of wenst u beroep te doen op onze diensten voor bedrijven en ondernemingen? Contacteer ons gerust, wij staan u graag bij met onze expertise.

CONTACTEER ONS