VIIde Olympiadelaan 22-24 - 2020 Antwerpen
[email protected]

Bel op:
03 237 62 65

Fiscaal advies 

Uw business is de onze

De tijd van de boekhouder die uw bonnetjes verzamelt, sorteert en ingeeft, is voorbij. De accountant van vandaag is een adviseur die klaarstaat met fiscaal advies zodat u de juiste beslissingen kunt maken naar de toekomst toe. Snelle en transparante communicatie zijn daarbij de key, zo zetten we bij Hazena onze kennis om in waardevol advies ten voordele van uw business! 

Wegwijs voor starters

Een complete startersbegeleiding van A tot Z en bovendien aangepast aan uw persoonlijke en/of professionele verwachtingen en noden: dat is wat u mag verwachten als u als beginnende ondernemer in zee gaat met Hazena. Wij bieden ondersteuning in de ruime zin van het woord. Onze diensten variëren van adviesverlening inzake de rechtsvorm van uw onderneming tot de registratie bij de kruispuntbank tot het activeren van uw BTW-nummer en het aansluiten bij een verzekeringsfonds. Ook na de opstart van uw zaak kunt u blijven rekenen op onze expertise voor onder andere uw BTW-aangifte en personenbelasting. 

Fiscale ondersteuning voor KMO’s

Ook voor grotere ondernemingen levert Hazena een onberispelijke service. Met de huidige complexe wetgeving in het achterhoofd, is een goede boekhoudkundige ondersteuning een absolute noodzaak voor uw onderneming. Ziet u het groots en wilt u uw zaak uitbreiden of heeft u investeringsplannen? Samen met u werken we een financieel plan uit met bijhorende juridische ondersteuning. Daarnaast bieden we u een professionele service voor uw jaarrekening en vennootschapsbelasting. 

Advies en tweede opinie

Wenst u praktisch advies te ontvangen of bent u op zoek naar een tweede opinie? Neemt u binnenkort een zaak over of bent u gewoon benieuwd hoe u uw boekhouding kunt optimaliseren? Boekhoudkantoor Hazena staat voor u klaar met fiscaal advies in heel Vlaanderen! Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACTEER ONS