VIIde Olympiadelaan 22-24 - 2020 Antwerpen
[email protected]

Bel op:
03 237 62 65

Professionele hulp voor uw belastingaangifte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het indienen van uw belastingaangifte? Hazena staat u bij met raad en daad voor uw belastingaangifte in regio Antwerpen, en dit zowel voor particulieren als bedrijven.

Optimalisatie van uw aangifte

Zelf geen expert in boekhouden? Spendeert u uw tijd liever aan leukere dingen dan aan het invullen van uw personenbelasting? Laat uw belastingaangifte dan over aan boekhoudkantoor Hazena en bespaar tijd! Verder voorzien we u tevens van professionele bijstand indien de overheid bijkomende inlichtingen wenst.

Extra voordeel

Een boekhouder met kennis van zaken inschakelen voor uw belastingaangifte kan u trouwens – behalve tijdwinst – flink wat extra voordelen opleveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bewijzen van werkelijke beroepskosten in plaats van forfaitaire beroepskosten. Indien u Hazena inschakelt als mandataris voor de aangifte van uw personenbelasting, heeft u bovendien tijd tot 31 oktober. Meer weten over ons? Of wenst u een beroep te doen op onze diensten voor bedrijven en ondernemingen? Contacteer ons voor advies op maat.

CONTACTEER ONS